FÖR KONSTFÖRENINGAR, GRUPPER & FÖRETAG

I Skaparladan håller vi inspirationskurser och workshops för företag, konstföreningar och grupper, året om. I vår stora ateljé (med 8 meter i takhöjd) får ni, vanligen efter en kort föreläsning, måla, skapa och hitta er kreativitet – oavsett om ni skapat tidigare eller inte. Vi tar med er på en ”resa” som kommer att ge alla nya och spännande upplevelser.

MÅLA MED DIN ORGANISATION – WORKSHOP

Under en halvdag (vanligen eftermiddag/kväll) får du tillsammans med dina kollegor eller vänner prova på att måla, skapa och att hitta ditt eget unika uttryck. Du målar i akryl, vid stora stafflier i ljusa och luftiga ateljéer. Din egen rytm sätter takten för ditt skapande.

Efter en kort introduktion och demo till måleriet sätter vi igång. Alla får en riktig målarduk i bomull på cirka 50x50 cm och tillgång till ett professionellt materialbord med akrylfärger och verktyg/penslar.

”FYLL PÅ MED ENERGI” – WORKSHOP

Fyll på med kreativitet, gör egna och gemensamma skapandeövningar där alla har roligt utan krav på prestation. Bygg en vi-anda, väck engagemang och nyfikenhet.

Varje deltagare får en egen ateljéplats med staffli, riktig duk och tillgång till professionella färger för att skapa egna eller gemensamma mästerverk. Vi varvar alltid övningarna med diskussioner om kreativitet och om att kunna och våga tänka nytt.

”Skapande Ledarskap” - Workshop till 1-2 dagar

I Skapande Ledarskap varvar vi praktiska och roliga övningar med samtal och kortare föreläsningar om ledarskap. Detta gör att du bättre förstår din ledarroll, kan forma och utveckla den samt utvecklas i gruppen. I Skaparladan får du tillsammans med medarbetare eller kunder nya perspektiv i en annorlunda miljö. Ni deltar i aktiviteter som får ihop gruppen, släpper lös kreativiteten och skapar nya insikter för alla. Tillsammans med dig tar vi fram ett innehåll som passar din organisation oavsett om det gäller kick-off, teambuildning eller en utbildning med fokus på skapande, utveckling och kreativitet.

Förfrågningar

För förfrågningar, förslag eller offert kontakta Peppe på:
070-747 76 62 eller: peppe@skaparladan.se

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: KONTAKT@SKAPARLADAN.SE